De Keuken
Chef-kok Paul Seeger en Gerard van Dulmen, beide heren hebben enige reputatie in de wereld van potten en pannen, nemen u – gedurende deze week – mee in de wereld van smaak, beleving en creativiteit.
Verrassend, oprecht, zuiver en puur. (Persoonlijke diëten of wensen vormen daarbij geen enkel probleem)
Wie het leuk vindt om mee te koken is welkom in de keuken, zeker op de maandag alwaar het culinaire programma in het teken zal staan van uw eigen creativiteit, geïnspireerd door de vers gekochte producten op de markt in Samatan.
Verse producten zoals wij over het algemeen nog kennen uit lang vervlogen dagen.
U mag zich verheugen op een smaakvolle week, ook de lunches en het ontbijt zullen in het teken staan van aangenaam verpozen en de smaken van de streek.
Bij voldoende belangstelling zijn er ook verschillende kook workshops met diverse thema’s die – wie weet – een toevoeging kunnen zijn aan uw eigen vaardigheden of interesse.